Huisartsenpraktijk Amsterdam West

Wilt u zich inschrijven bij ons? Gebruik dan het onderstaande formulier.
LET OP! Formulieren die onvolledig ingevuld zijn worden niet in behandeling genomen.
Formulier downloaden en uitprinten.

  Inschrijfformulier

  MV
  JaNee
  JaNee
  JaNee
  JaNee
  JaNee
  JaNee
  JaNee
  JaNee
  JaNee  Nederlands paspoort Nederlandse ID kaartRijbewijsBuitenlands paspoortVreemdelingen document

  • Dat mijn medische gegevens opgevraagd mogen worden bij mijn vorige huisarts en dat deze gegevens mogen worden opgenomen in mijn dossier bij mijn nieuwe huisarts

  JaNee

  • Dat ik toestemming geef aan de huisartsenpraktijk Amsterdam West om mijn gegevens beschikbaar te stellen via het LSP(landelijke schakelpunt) Meer informatie over LSP vind u op www.volgjezorg.nl

  JaNee


  Het laatste nieuws

  • Vrijdag 1 juli alleen geopend voor dringende gevallen

   Huisartsen willen goede zorg kunnen blijven leveren aan hun patiënten, nu en in de toekomst. Maar die zorg staat onder druk. Daarom is wordt er in de week van 27 juni tot 1 juli aandacht gevraagd voor de problemen in de huisartsenzorg.  Op vrijdag 1 juli komen huisartsen uit heel Nederland samen op het Malieveld in Den Haag.  

   Omdat in de huisartsenzorg alles draait om de patiënt, houden we de gevolgen voor patiënten zo beperkt mogelijk.  Dit betekent dat onze praktijk op vrijdag 1 juli wel geopend is, maar alleen voor dringende gevallen.

   Wilt u meer weten? Lees dan verder bij Nieuws

   Wilt u ons steunen in deze actie? Kijk op www.huisartseninactie.nl/doe-mee/ hoe u dat kunt doen.”

  • LSP aansluiting

   In het kader van Covid-19 kunnen de medische gegevens van alle patiënten tijdelijk bekeken worden door de spoedeisende hulp en de huisartsenpost. Uw gegevens mogen alleen worden bekeken als u contact heeft met de huisartsenpost of spoedeisende hulp. En u daar op dat moment mondeling toestemming voor geeft.

   Als u hier niet mee eens bent, laat het ons weten.

   Heeft u eerder aangegeven dat u geen toestemming geeft? Dan verandert er niets. Uw medische gegevens zijn nooit te bekijken, ook niet tijdens de corona crisis.

   Meer informatie over tijdelijke maatregel vind u op de volgende website https://www.volgjezorg.nl/corona-opt